Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

EL-​Enterprise

Ibsen El-anlæg A/S udfører oftest installationsentrepriser i samarbejde med hoved- eller totalentreprenører, men tilbyder også selvstændige løsninger indenfor teknisk totalentreprise.

Alt efter i hvilken form de enkelte entreprenører eller virksomheds-kunder ønsker arbejdet udført gennemfører vi opgaverne i følgende grupper:

El Entreprise

Ibsen El-anlæg A/S tilbyder el-installationer ved tekniske entrepriser, samt udvidelser, renoveringer og el-entrepriser.

Her kan vi udfører alle forskellige el opgaver, alt fra almindelig lys- og kraftinstallationer til automatiske anlæg og større IT installationer, netværkinstallationer m.v.

Vores erfarne og professionelle projektledere sørger for, at alle forventninger er afstemt fra starten, så tidsplaner og budgetter bliver overholdt, alt imens vores montører udfører installationerne håndværksmæssigt korrekt.

Vi har kapacitet til at udføre el-entrepriser af alle størrelser.

​​

Vi sørger løbende for at oparbejde ekspertise og viden, ved at uddanne vores medarbejdere på alle niveauer.

Ibsen El-anlæg A/S kan levere en samlet teknik-installation og dækker alle de involverede installationer i en stor-entreprise. Det giver bygherre en teknik-leverandør og en ansvarlig partner, der varetager alle de tekniske installationer på byggesagen, samt ”kun” en at tale teknik med under byggeriet. Endvidere tilbyder vi bygherrerådgivning og projektering af svag- og stærkstrømsentrepriser og har fuld rådgiveransvarsdækning.

Stor Enterprise

Stor entrepriser med få større delopgaver medfører for byggeriet og byggesagen færre ansvarlige personer i byggeprocessen, samt et tæt samarbejde i forbindelse med afholdelse af byggemøder og beslutningsprocesser.

Bygherre kan med fordel vælge Ibsen El-anlæg A/S til at varetage og lede deres stor entrepriser.

Ibsen El-anlæg A/S tilbyder denne udførelsesform og samarbejde og kan med mange tidligere erfaringer fra lignende byggerier bidrage til en god oplevelse.

Teknikenterprise

Vi tilbyder små som store teknikentrepriser.

Vi løser opgaver inden for nybygning, renovering, private villaer, erhvervsbyggerier, boligbyggerier og industri.

Teknik entrepriser indeholdende el, ventilation, VVS, varme, CTS, elevatorer og BMS. 

Ibsen El-anlæg A/S kan udfører opgaver i hoved- eller totalentreprise og stå for hele teknikken med det fulde ansvar og samtidigt tilbyde en efterfølgende service kontrakt.

Vi er deres faste holdepunkt og styrer gerne hele teknikentreprisen fra start til slut.

Ibsen El-anlæg A/S har tæt samarbejde med nøje udvalgte kvalitetsbevidste byggevirksomheder som murer, tømrer, vvs og kølemontør, og tilbyder derfor totalløsninger i hoved- og totalentrepriser, så du kun skal tale med en entreprenør og rådgiver, når du skal have udført renovering og optimering af din ejendom, virksomhed eller private bolig.

Firmainfo

​Ibsen El-Anlæg A/S

Himmelev Bygade 68 A
4000 Roskilde

CVR: 18614243​

EAN 5790002590979

Kontakt

Telefon: 46 35 20 00

E-mail: info@ibsen-el.dk

Fakturamail: bogholderi@ibsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.