Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

EL-​Enterprise

Ibsen El-anlæg udfører oftest installationsentrepriser i samarbejde med hoved- eller totalentreprenører men tilbyder også løsninger for teknik totalentreprise.

Alt efter hvilke form de enkelte entreprenører eller større virksomheds kunder ønsker arbejdet udført efter gennemfører vi opgaverne i følgende grupper:

El Entreprise

Ibsen El-anlæg tilbyder el-installationer ved tekniske entrepriser, samt udvidelser, renoveringer og el-entrepriser.

Her kan vi udfører alle forskellige el opgaver, alt fra almindelig lys og kraft installationer til automatiske anlæg og større IT installationer, netværkinstallationer m.v.

Vores erfarne og professionelle projektledere sørger for at alle forventninger er afstemt fra starten, og løbende når udfordringer opstår, overholde tidsplaner og budgetter, mens vores montører udfører installationerne håndværksmæssigt korrekt.

Vi har kapacitet til at udføre el-entrepriser af alle størrelser.

​​

Vi sørger løbende at oparbejde ekspertise og viden, ved at uddanne vores medarbejdere på alle niveauer.

Ibsen El-anlæg kan levere en samlet Teknik-installation og dække alle de involverede installationer i en Stor-entreprise. Det giver bygherre en´ Teknik-leverandør og en´  ansvarlig partner der varetager alle de tekniske installationer på byggesagen samt ”kun” en´ at tale teknik med under byggeriet. Endvidere tilbyder vi bygherrerådgivning og projektering af svag og stærkstrømsentrepriser og har fuld rådgiveransvarsdækning

Stor Enterprise

Stor entrepriser med få større delopgaver medfører for byggeriet og byggesagen færre ansvarlige personer i byggeprocessen samt et tæt samarbejde i forbindelse med afholdelse af byggemøder og beslutningsprocesser.

Bygherre kan med fordel vælge Ibsen El-anlæg til at varetage og lede deres stor entrepriser.

Ibsen El-anlæg tilbyder denne udførselsform og samarbejde og kan med mange tidligere erfaringer fra lignende byggerier bidrage til en god oplevelse.

Teknikenterprise

Vi tilbyder små som store teknikentrepriser.

Vi løser opgaver inden for nybygning, renovering, private villaer, erhvervsbyggerier, boligbyggerier og industri.

Teknik entrepriser indeholdende EL, Ventilation, VVS, varme, CTS, elevatorer og BMS påtager vi os det hele.

Ibsen El-anlæg kan udfører opgaver i hoved og total entreprise og stå for hele tekniken med det fulde ansvar og samtidigt tilbyde en efterfølgende service kontrakt.

Vi er deres faste holdepunkt og styre gerne hele teknikentreprisen fra start til slut.

Ibsen El-anlæg har tæt samarbejde med nøje udvalgte kvalitetsbevidste byggevirksomheder som murer, tømrer, vvs og kølemontør, og tilbyder derfor totalløsninger i hoved- og total- entrepriser, så du kun skal tale med en entreprenør og rådgiver, når du skal have udført renovering og optimeringer af din ejendom, virksomhed eller private bolig.

Firmainfo

​Ibsen El-Anlæg A/S

Himmelev Bygade 68 A
4000 Roskilde

CVR: 18614243​

Kontakt

Telefon: 46 35 20 00

Fax: 46 35 20 38

E-mail: info@ibsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.