Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Elektriker i roskilde og københavn​

​​Ibsen El-anlæg A/S har mange års erfaring inden for el-arbejde. Vi udfører alle former for el-installationer hos private kunder, institutioner og virksomheder. 

Blandt vores primære arbejdsopgaver kan nævnes:

​El-installatør med kvaliteten i orden

Vores høje kvalitets- og serviceniveau har sikret os mange faste kunder. Dette havde vi ikke kunne opnå, hvis det ikke havde været for vores dygtige og stabile medarbejdere. For at opretholde den gode kvalitet i vores arbejde, bliver vores medarbejdere løbende videreuddannet. Så er du som kunde garanteret kvalitets-løsninger, der altid lever op til den gældende lovgivning på det aktuelle område.

Kontakt vores elektriker

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med udførelsen af dine projekter, er du velkommen til at kontakte os. Vi kører på hele Sjælland, men med base i Himmelev ved Roskilde er det primært i Roskilde og København du møder os.

Døgnvagten er altid klar

Hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid, ringer du til vores hovednummer tlf. 46 35 20 00, hvor du får fat i vores døgnvagt.​

Firmainfo

​Ibsen El-Anlæg A/S

Himmelev Bygade 68 A
4000 Roskilde

CVR: 18614243​

Kontakt

Telefon: 46 35 20 00

E-mail: info@ibsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.