Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Projektet Hybridbelysning

​På Hotherskolen i Hårlev har Stevns kommune - sammen med forskere fra RUC og DTU Fotonik, en Lys- og armaturdesigner og en elinstallatør - haft et demonstrationsprojekt støttet af PSO-midlerne fra ELFORSK-puljen. Siden august 2012 har der i et klasselokale på Hotherskolen været ophængt LED lamper, der drives af solceller fra Hotherskolens tag. 

Lamperne er undervejs blevet testet for lyskvalitet, forbrugstid og styring. Omdrejningspunkt for forsøget har været at skabe et belysningssystem, der leverer den belysning, som brugerne er vant til, men som kan spare på energien og derved på CO2-belastningen - og derudover, som en ekstra bonus, kan levere en bedre belysningskvalitet.

Kommunen har besluttet at videreudvikle successen og har derfor igangsat et energibesparende belysnings-projekt på Store Heddinge Skole, der har afsæt i den viden og erfaring som projektet på Hotherskolen har givet os.

Belysningsprojektet på Store Heddinge Skole blev med succes afsluttet i 2015

Firmainfo

​Ibsen El-Anlæg A/S

Himmelev Bygade 68 A
4000 Roskilde

CVR: 18614243​

EAN 5790002590979

Kontakt

Telefon: 46 35 20 00

E-mail: info@ibsen-el.dk

Fakturamail: bogholderi@ibsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.