Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Service

Ejendoms- og tekniskservice på alle EL tekniske installationer samt et udvalg af specille produkter som GOMYL kraner.

Vedligehold af de EL tekniske installationer i beboelsesejendomme, offentlige institutioner, kontor, handel og industrivirksomheder, kan løses af vor serviceafdeling. Desuden kan også CTS, BMS, VVS samt ventilation og køling indgå i en koordineret total serviceaftale, administreret af vor virksomhed.

Vi har f.eks. en total serviceaftale med ARC (Genbrugsstationer i Storkøbenhavn) hvor alle tekniske installationer varetages af Ibsen El-anlæg - eksempelvis netværksinstallationer.

Samtidigt kan vi tilbyde et online kvalitetsikring og kontrol system hvor i som kunde følge vor eftersyn og arbejder.

På nærmere aftalte vilkår, vil vi tilbyde at gennemgå de tekniske installationer, og herefter udarbejde en total tilstandsrapport samt forslag til eventuelle energibesparende ændringer, med budgetpris og anslået årlige besparelse.

De efterfølgende periodiske som lovpligtige eftersyn udføres efter indgået aftale, og vil i videst mulige omfang blive udført af den eller de samme montører, som De er fortrolige med.

Vores erfarne servicemontører kommer i veludstyrede servicevogne, indrettet med seneste teknologiske måleudstyr og værktøjer.

Alle montører er udstyret med smartphone der kan tilgå virksomhedens serviceaftaler. Alle ordre og serviceaftaler styres af Google baseret planlægningssystem.

Vagtordning

I forbindelse med en serviceaftale, kan der indgås aftale om vagtordning for løsning af akutte driftsproblemer.

Læs mere under EL-VAGT

Firmainfo

​Ibsen El-Anlæg A/S

Himmelev Bygade 68 A
4000 Roskilde

CVR: 18614243​

Kontakt

Telefon: 46 35 20 00

Fax: 46 35 20 38

E-mail: info@ibsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.