Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Service

Ejendoms- og teknisk service på alle EL tekniske installationer samt et udvalg af specielle produkter såsom GOMYL kraner.

Vedligehold af de EL tekniske installationer i beboelsesejendomme, offentlige institutioner, kontorer, handels- og industrivirksomheder kan løses af vores serviceafdeling. Desuden kan også CTS, BMS, VVS samt ventilation og køling indgå i en koordineret total serviceaftale, administreret af vores virksomhed.

Vi har f.eks. en total serviceaftale med ARC (Genbrugsstationer i Storkøbenhavn), hvor alle tekniske installationer varetages af Ibsen El-anlæg A/S.

Samtidig kan vi tilbyde et online kvalitetssikring og kontrol system, hvor I som kunde følger vor eftersyn og arbejde.

På nærmere aftalte vilkår, vil vi tilbyde at gennemgå de tekniske installationer. Herefter udarbejdes en total tilstandsrapport samt forslag til eventuelle energibesparende ændringer, med budgetpris og anslået årlig besparelse.

De efterfølgende eftersyn, såvel periodiske som lovpligtige, udføres efter indgået aftale. Opgaven vil i videst mulige omfang blive udført af den eller de samme montører hver gang, således at vi sikrer kontinuitet i samarbejdet.

Vores erfarne servicemontører kommer i veludstyrede servicevogne, indrettet med seneste teknologiske måleudstyr og værktøj.

Alle montører er udstyret med smartphone der kan tilgå virksomhedens serviceaftaler. Alle ordre og serviceaftaler styres af et Google-baseret planlægningssystem.

Vagtordning

I forbindelse med en serviceaftale, kan der indgås aftale om vagtordning for løsning af akutte driftsproblemer.

Læs mere under EL-VAGT

Firmainfo

​Ibsen El-Anlæg A/S

Himmelev Bygade 68 A
4000 Roskilde

CVR: 18614243​

EAN 5790002590979

Kontakt

Telefon: 46 35 20 00

E-mail: info@ibsen-el.dk

Fakturamail: bogholderi@ibsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.