Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

ABA-anlæg

Et automatisk brandalarmanlæg (ABA-anlæg) er baseret på røg- eller termodetektorer, som opdager røg- eller varmeudvikling og automatisk tilkalder brandvæsenet.

I visse tilfælde er ABA-anlægget tilkoblet et varslingsanlæg (AVA-anlæg), der med lyd eller tale varsler personer i bygningen om, at der er opstået en farlig situation, og at bygningen skal forlades. Der kan også tilkobles et automatisk brandventilationsanlæg (ABV-anlæg). Dette anlæg sikrer, at røg og varme bortledes, således at personer kan evakueres og brandvæsenet lettere kan identificere brandstedet.

Vi kan tilbyde komplette løsninger, lige fra projektering over godkendelse fra brandmyndigheder til installation og idriftsætning. Lovpligtigt eftersyn og vedligehold er naturligvis en del af den samlede løsning.

Firmainfo

​Ibsen El-Anlæg A/S

Himmelev Bygade 68 A
4000 Roskilde

CVR: 18614243​

EAN 5790002590979

Kontakt

Telefon: 46 35 20 00

E-mail: info@ibsen-el.dk

Fakturamail: bogholderi@ibsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.