Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Privat

Referencer

Projektet Hybridbelysning

På Hotherskolen i Hårlev har Stevns kommune - sammen med forskere fra RUC og DTU Fotonik, en Lys- og armaturdesigner og Ibsen El-anlæg - haft et demonstrationsprojekt støttet af PSO-midlerne fra ELFORSK-puljen. Siden august 2012 har der i et klasselokale på Hotherskolen været ophængt LED lamper, der drives af solceller fra Hotherskolens tag.

Lamperne er undervejs blevet testet for lyskvalitet, forbrugstid og styring. Omdrejningspunkt for forsøget har været at skabe et belysningssystem, der leverer den belysning, som brugerne er vant til, men som kan spare på energien og derved på CO2-belastningen - og derudover, som en ekstra bonus, kan levere en bedre belysningskvalitet.​

Kommunen har besluttet at videreudvikle successen og har derfor igangsat et energibesparende belysnings-projekt på Store Heddinge Skole, der har afsæt i den viden og erfaring som projektet på Hotherskolen har givet os.

Belysningsprojektet på Store Heddinge Skole blev med succes afsluttet i 2015​

Projektet Hybridbelysning

Lad Ibsen El-Anlæg A/S hjælpe dig

Kontakt vores el-installatør for et uforpligtende tilbud

​Skal vores el-installatør sammensætte et godt tilbud til dig? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon eller ​e-mail, så vender vi straks tilbage.​

Vi har altid en elektriker til rådighed i døgnvagt, hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid.

Kontaktinformation

Telefon: 46 35 20 00

E-mail: info@ibsen-el.dk

Himmelev Bygade 68A, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 13.45

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle hverdage.

IBSEN EL-ANLÆG A/S  –  CVR: 18614243

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.