Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om os

Ibsen El-anlæg A/S er en El-installationsvírksomhed som gennem årene har skabt sin omsætning og fortsatte fremgang på udførsel af el-arbejder af høj kvalitet og Service. El-arbejderne består af el-tekniske entrepriser på større byggerier og serviceopgaver samt teknik og special opgaver udført af vore egne teknikere.

Effektiv udførsel og entreprisestyring forenet med overordnede økonomiske mål har gennem årene skabt flotte resultater som også bliver afspejlet i vore AAA rayting

Ibsen El-anlæg's store fokus på Service og faste Serviceaftaler har sikret en stabil drift og øget uafhængighed i en tid med svingende konjunkture. Ibsen El-anlæg er en sund virksomhed med en god økonomi og høj ansvarlighed blandt medarbejderne.

De gode resultater gennem årende har medvirket til en styrket konsolidering af selskabets egenkapital samt en forbedret og stigende soliditet.

​​

Firmapolitik:

​Overordnet skal der være en god balance mellem familie- og arbejdsliv.

Det er vigtigt for Ibsen El-anlæg at kunne tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere derfor påtager vi os det ansvar at uddanne nye dygtige elektrikkere og har derfor altid et antal lærlinge under uddannelse.

Vi tror, at medarbejdere der har det godt, får overskud og initiativ til at tage et fagligt ansvar for deres arbejde samt til at opbygge gode sociale relationer kolleger imellem - samt ikke mindst til at være gode og positive ambassadører overfor vores kunder.

Vi vægter de faglige kvalifikationer og erfaringer højt og tilbyder derfor medarbejderne løbende videreuddannelser og kursus, så vi til stadighed kan sikrer den højeste kvalitet og faglighed.

Vi tilstræber at alle medarbejdere aktivt efteruddanner sig således at den enkeltes kompetencer styrkes.

Vi prioriterer medarbejdernes menneskelige og sociale kompetencer meget højt.

De fælles oplevelser vi får er med til at skabe den følelse af fællesskab og samhørighed vi oplever i virksomheden.

Det er afgørende for Ibsen El-anlæg at skabe rammer der giver plads til den enkelte.

Der skal være gode vilkår for at alle trives og en høj grad af tryghed når medarbejderne er på arbejde.

Kontortid :

Mandag til torsdag fra kl. 07.30 til 16.00 og Fredag fra kl. 07.00-14.00

Ibsen El-anlæg A/S : CVR. Nr. 26 92 53 39

Bankforbindelse : Jyske Bank A/S - Reg. 5065 Konto nr. 4635205

Forsikringsselskab : CODAN A/S

Firmainfo

​Ibsen El-Anlæg A/S

Himmelev Bygade 68 A
4000 Roskilde

CVR: 18614243​

Kontakt

Telefon: 46 35 20 00

Fax: 46 35 20 38

E-mail: info@ibsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.