Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Om os

​Ibsen El-anlæg A/S er en el-installationsvirksomhed, som gennem årene har skabt sin omsætning og fortsatte fremgang, på udførsel af el-arbejder af høj kvalitet og service. Som elektriker består vores el-arbejderne af el-tekniske entrepriser på større byggerier og serviceopgaver, samt teknik og special opgaver udført af vore egne teknikere. Vi kan også stå for energioptimering af dit hus eller dit næste el-eftersyn

Effektiv udførsel og entreprise-styring forenet med overordnede økonomiske mål har gennem årene skabt flotte resultater, som også bliver afspejlet i vore AAA rating.

Ibsen El-anlæg A/S store fokus på service og faste serviceaftaler har sikret en stabil drift og øget uafhængighed i en tid med svingende konjunkturer. Ibsen El-anlæg A/S er en sund virksomhed med en god økonomi og høj ansvarlighed blandt medarbejderne.

De gode resultater gennem årene har medvirket til en styrket konsolidering af selskabets egenkapital samt en forbedret og stigende soliditet.

Firmapolitik:

Overordnet skal der være en god balance mellem familie- og arbejdsliv.

Det er vigtigt for Ibsen El-anlæg A/S at kunne tiltrække og fastholde de bedste medarbejdere. Derfor påtager vi os ansvaret for at uddanne nye dygtige elektrikere og har derfor altid et antal lærlinge under uddannelse.

Vi tror at medarbejdere, der har det godt, får overskud og initiativ til at tage et fagligt ansvar for deres arbejde samt til at opbygge gode sociale relationer kollegaer imellem - samt ikke mindst til at være gode og positive ambassadører overfor vores kunder.

Vi vægter de faglige kvalifikationer og erfaringer højt og tilbyder derfor medarbejderne løbende videreuddannelse og kurser, så vi til stadighed kan sikrer den højeste kvalitet og faglighed.

Vi prioriterer medarbejdernes menneskelige og sociale kompetencer meget højt. Det er afgørende for Ibsen El-anlæg A/S at skabe gode rammer på arbejdspladsen, således at alle føler sig som en vigtig del af fællesskabet. Samhørigheden styrkes gennem fælles arrangementer og faste morgenmøder, hvor alle deltager og alle kan komme med input.

Firmainfo

​Ibsen El-Anlæg A/S

Himmelev Bygade 68 A
4000 Roskilde

CVR: 18614243​

EAN 5790002590979

Kontakt

Telefon: 46 35 20 00

E-mail: info@ibsen-el.dk

Fakturamail: bogholderi@ibsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.