Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Persondatapolitik for kunder og samarbejdspartnere hos Ibsen El-anlæg A/S

​Under henvisning til EU´s databeskyttelsesforordning samt Databeskyttelsesloven af 25. maj 2018, skal vi understrege, at vi passer godt på dine personoplysninger.

1 DATA-ANSVARLIG

Himmelev Bygade 68A

4000 Roskilde

CVR: 18614243

Tlf. 46352000

Mail: info@ibsen-el.dk

2 HVAD ER PERSONOPLYSNINGER?​​

Vi behandler kun personoplysninger om dig, som du giver os, for at kunne opfylde vores aftale med dig.​

Vi kan modtage oplysninger om dig fra andre i forbindelse med byggesager, forsikrings-sager og lign.

Hos Ibsen El-anlæg A/S behandler vi udelukkende almindelige personoplysninger, såsom navn, efternavn, adresse, mailadresse og telefonnummer.

3 HVAD ER FORMÅLET MED OG GRUNDLAGET FOR BEHANDLINGEN?

Ibsen El-anlæg A/S behandler personoplysninger for at indgå/opfylde en kontrakt eller samarbejdsaftale.

Endvidere behandles persondata for at kunne overholde gældende lovgivning.​

4 OPBEVARING AF PERSONOPLYSNINGER.

Personoplysninger vil blive opbevaret såvel fysisk som elektronisk. Dine oplysninger vil blive opbevaret sikkert og fortroligt. Det er kun personer med en lovlig grund, som har adgang til dine personoplysninger.

Som udgangspunkt vil dine personoplysninger blive opbevaret i 5 år efter kunde- eller samarbejdsforholdets ophør, og vil herefter blive slettet uden unødigt ophold ved årets udgang. Giver gældende lovgivning grundlag for en længere opbevaring kan dette finde sted.

5 VIDEREGIVELSE AF PERSONOPLYSNINGER.

Det kan være nødvendigt for os at videregive dine oplysninger.

Vi videregiver kun dine personoplysninger, såfremt der er et lovligt grundlag herfor.

Lovligt grundlag kan være forpligtigelser over for offentlige myndigheder og lign.

Personoplysninger kan ligeledes videregives til tredje part i forbindelse med håndtering af administrative opgaver f.eks IT-hosting, revision og bogholderi.

6 DINE RETTIGHEDER.

Du har i forbindelse med Ibsen El-anlæg A/S behandling af dine personoplysninger en række rettigheder:

- Du har ret til at anmode om indsigt i indholdet af personoplysninger om dig, som vi behandler.

- Du har ret til at få urigtige personoplysninger om dig berigtiget.

- Du har ret til at få slettet personoplysninger om dig selv.

- Du har ret til begrænset behandling af dine personoplysninger.

- Du har ret til indsigelse mod behandling af dine personoplysninger.

- Du har ret til at modtage egne personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Ønsker du at klage over vores behandling af dine personoplysninger, kan det ske til:

Datatilsynet 

Borgergade 28 

1300 København K

Tlf. 3319 3200

dt@datatilsynet.dk

Denne persondatapolitik er sidst opdateret 25-07-2018.

Firmainfo

​Ibsen El-Anlæg A/S

Himmelev Bygade 68 A
4000 Roskilde

CVR: 18614243​

Kontakt

Telefon: 46 35 20 00

Fax: 46 35 20 38

E-mail: info@ibsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.