Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Automatik

ABA-anlæg

Et automatisk brandalarmanlæg (ABA-anlæg) er baseret på røg- eller termodetektorer, som opdager røg- eller varmeudvikling og automatisk tilkalder brandvæsenet.

I visse tilfælde er ABA-anlægget tilkoblet et varslingsanlæg (AVA-anlæg), der med lyd eller tale varsler personer i bygningen om, at der er opstået en farlig situation, og at bygningen skal forlades. 

Der kan også tilkobles et automatisk brandventilationsanlæg (ABV-anlæg). Dette anlæg sikrer, at røg og varme bortledes, således at personer kan evakueres og brandvæsenet lettere kan identificere brandstedet.

Vi kan tilbyde komplette løsninger, lige fra projektering over godkendelse fra brandmyndigheder til installation og idriftsætning. Lovpligtigt eftersyn og vedligehold er naturligvis en del af den samlede løsning.

Lad Ibsen El-Anlæg A/S hjælpe dig

Kontakt vores el-installatør for et uforpligtende tilbud

​Skal vores el-installatør sammensætte et godt tilbud til dig? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon eller ​e-mail, så vender vi straks tilbage.​

Vi har altid en elektriker til rådighed i døgnvagt, hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid.

Kontaktinformation

Telefon: 46 35 20 00

E-mail: info@ibsen-el.dk

Himmelev Bygade 68A, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 13.45

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle hverdage.

IBSEN EL-ANLÆG A/S  –  CVR: 18614243

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.