Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Automatik

Videoovervågning

​Komfort, sikkerhed og fleksibilitet er nogle af de konstant stigende krav, der stilles til moderne bygningsteknologi.​

Har du brug for ekstra sikkerhed på din ejendom, virksomhed eller private bolig, så kan vi hos Ibsen El-anlæg A/S opsætte komplette videoovervågnings-løsninger. 

Vi kan blandt andet opsætte:

  • Analog video (private)
  • ​HD IP-kamera (erhverv)

Det er muligt, at du som privat person kan få IP-kamera, her skal man blot bruge det eksisterende netværk eller trådløse netværk, for at skabe forbindelse til kameraet.

Vores hovedleverandør inden for videoovervågning er ABUS, som er kendt for at udvikle alt fra alarmsystemer til adgangskontrolsystemer i høj kvalitet. Der er flere fordele ved at få videoovervågning eksempelvis ved indbrud eller tyveri, her kan du på lovlig vis bruge videooptagelserne til dokumentation.​

Få den videoovervågning der passer dig

Vi har gennem årene opsat individuelle anlæg til overvågning af private hjem, virksomheder, offentlige institutioner, lagerbygninger og industri. Her har vi opsat systemer både ude og inde. Har du en større ejendom, kan vi eksempelvis installere overvågnings-kameraer rundt om din ejendom, så du kan holde styr på dine værdier.

Kontakt os for professionel rådgivning

Ønsker du yderligere informationer omkring videoovervågning, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Ønsker du en anden løsning, kan vi sagtens opsætte systemer fra andre leverandører.

Vi har adresse i Roskilde, mange af vores kunder kommer derfor fra København og omegn. Vi servicerer gerne på hele Sjælland. Vi kan også hjælpe med belysning, energirådgivning og netværksinstallationer.

Udfyld formularen for et gratis tilbud

Vi besvarer henvendelser inden for 48 timer.
​Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Lad Ibsen El-Anlæg A/S hjælpe dig

Kontakt vores el-installatør for et uforpligtende tilbud

​Skal vores el-installatør sammensætte et godt tilbud til dig? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon eller ​e-mail, så vender vi straks tilbage.​

Vi har altid en elektriker til rådighed i døgnvagt, hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid.

Kontaktinformation

Telefon: 46 35 20 00

E-mail: info@ibsen-el.dk

Himmelev Bygade 68A, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 13.45

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

IBSEN EL-ANLÆG A/S  –  CVR: 18614243

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.