Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Erhverv

Byggestrøm​

Ibsen El-anlæg A/S tilbyder også udlejning af byggestrøms materiale til brug på større og mindre byggerier og byggeopgaver.

Vi tilbyder rådgivning i forbindelse med indretning af byggepladser samt udlejning og vedligeholdelse af byggestrøms materialer i byggeperioden.​​

Vi klarer deres lovpligtige kvartal/3-måneders eftersyn i henhold til arbejdsmiljøbestemmelserne og indberetter til Sikkerhedsstyrelsen og andre relevante myndigheder.

Vi projekterer, monterer og vedligeholder udstyr og anlæg. Ibsen El-anlæg A/S udbyder alt fra lysmaster til byggestrømstavler, gummikabler fra 1,5 til 25 kvadrat, varmeblæsere og affugtere.

Pris på forespørgelse.​​

Lad Ibsen El-Anlæg A/S hjælpe dig

Kontakt vores el-installatør for et uforpligtende tilbud

​Skal vores el-installatør sammensætte et godt tilbud til dig? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon eller ​e-mail, så vender vi straks tilbage.​

Vi har altid en elektriker til rådighed i døgnvagt, hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid.

Kontaktinformation

Telefon: 46 35 20 00

E-mail: info@ibsen-el.dk

Himmelev Bygade 68A, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 13.45

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle hverdage.

IBSEN EL-ANLÆG A/S  –  CVR: 18614243

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.