Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Privat

​Energirådgivning - Spar penge

En af vores primære arbejdsopgaver er at give energirådgivning til både private og erhverv.

Vi rådgiver fortrinsvis i løsninger, hvor der er en tilbagebetalingstid på 2-4 år, herved kan vi garantere dig hurtige resultater, både når det kommer til økonomien, energi og varmeforbruget.

Energirådgivning erhverv

Når vi skal rådgive vores erhvervskunder, går vi ind og rådgiver inden for:

  • Styring af lys
  • Konvertering til LED
  • Ventilation
  • Varme

Ud fra virksomhedens ønsker og behov kan vi kombinere ovenstående elementer i samme system og kaldet KNX systemet. Her kan man styre hele bygningen fra samme system, hvilket gør det nemt og overskueligt, hvis man har en større virksomhed.

​​

Vi kan ligeledes installere censorstyret lys systemer, som kan aktiveres ved bevægelse og samtidigt er zone styret med hensyn lysindfald fra vinduer eller lignende.

Skal vi ud og energirådgive butikker kan vi gå ind og konvertere på belysningen. Her kan vi opsætte en kombination af MH/HPI metalhalogen og LED belysning, som sikrer samme lyskvalitet, som der kun var muligt før ved brug af det meget energitunge halogen lys.

Energirådgivning private

Når vi skal rådgive vores private kunder er det konverteringen fra halogen til LED og sensorstyring af lys, som giver den største besparelse.

Kontakt os

I forbindelse med vores energirådgivning, giver vi gerne et uforpligtende tilbud, på den løsning der passer til dine ønsker og behov. Vi servicerer med energirigtige løsninger på hele Sjælland her i blandt Roskilde, København og omegn.

Vi kan også hjælpe dig med belysning, videoovervågning samt netværksinstallationer.

Lad Ibsen El-Anlæg A/S hjælpe dig

Kontakt vores el-installatør for et uforpligtende tilbud

​Skal vores el-installatør sammensætte et godt tilbud til dig? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon eller ​e-mail, så vender vi straks tilbage.​

Vi har altid en elektriker til rådighed i døgnvagt, hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid.

Kontaktinformation

Telefon: 46 35 20 00

E-mail: info@ibsen-el.dk

Himmelev Bygade 68A, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 13.45

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle hverdage.

IBSEN EL-ANLÆG A/S  –  CVR: 18614243

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.