Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

videoovervågning

Har du brug for ekstra sikkerhed på din ejendom, virksomhed eller private bolig, så kan vi hos Ibsen El-anlæg A/S opsætte komplette videoovervågnings-løsninger. Vi kan blandt andet opsætte:

  • Analog video (private)
  • ​HD IP-kamera (erhverv)

Det er muligt, at du som privat person kan få IP-kamera, her skal man blot bruge det eksisterende netværk eller trådløse netværk, for at skabe forbindelse til kameraet.

Vores hovedleverandør inden for videoovervågning er ABUS, som er kendt for at udvikle alt fra alarmsystemer til adgangskontrolsystemer i høj kvalitet. Der er flere fordele ved at få videoovervågning eksempelvis ved indbrud eller tyveri, her kan du på lovlig vis bruge videooptagelserne til dokumentation.

Få den videoovervågning der passer dig

Vi har gennem årene opsat individuelle anlæg til overvågning af private hjem, virksomheder, offentlige institutioner, lagerbygninger og industri. Her har vi opsat systemer både ude og inde. Har du en større ejendom, kan vi eksempelvis installere overvågnings-kameraer rundt om din ejendom, så du kan holde styr på dine værdier.

Kontakt os for professionel rådgivning

Ønsker du yderligere informationer omkring videoovervågning, er du velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Ønsker du en anden løsning, kan vi sagtens opsætte systemer fra andre leverandører.

Vi har adresse i Roskilde, mange af vores kunder kommer derfor fra København og omegn. Vi servicerer gerne på hele Sjælland. Vi kan også hjælpe med belysning, energirådgivning og netværksinstallationer.

Firmainfo

​Ibsen El-Anlæg A/S

Himmelev Bygade 68 A
4000 Roskilde

CVR: 18614243​

EAN 5790002590979

Kontakt

Telefon: 46 35 20 00

E-mail: info@ibsen-el.dk

Fakturamail: bogholderi@ibsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.