Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Erhverv

Netværksinstallation​

Vi kan hos Ibsen El-anlæg udføre alle former for netværks-installationer for virksomheder samt offentlige institutioner såsom skoler, børnehaver m.m. Vi tilbyder ligeledes løsninger med traditionelle PDS kabling, UTP og STP samt fiberløsninger.​​

Er alt EDB-udstyret i et serverrum, er det vigtigt at udluftningen er god. Her kan vi installere varmegenvinding samt køling i rummet, alt efter hvad behovet er. Dette er noget vi i samråd med dig som kunde rådgiver dig ud fra.

I forbindelse med krydsfelter og rackskabe disponeres og opbygges dette med patchpaneller, switches, routere, samt aktivt serverudstyr ud fra dine specifikke behov.​​

Kontakt os for råd og vejledning om dine netværksinstallationer

Med over 50 års erfaring fra branchen kan vi tilbyde dig en omfattende og grundig rådgivning, samt vejlede og hjælpe dig i forbindelse med planlægnings-processen.

Vi leverer altid installationer, der er dokumenteret og testet, så du er garanteret en professionel løsning.

Vi har udført netværksinstallationer for virksomheder på hele Sjælland, dog primært i Roskilde, København og omegn. Vil du gerne høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at kontakte os.

Du skal også være velkommen til, at kontakte os, hvis du har spørgsmål til belysning, energirådgivning eller videoovervågning.

Lad Ibsen El-Anlæg A/S hjælpe dig

Kontakt vores el-installatør for et uforpligtende tilbud

​Skal vores el-installatør sammensætte et godt tilbud til dig? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon eller ​e-mail, så vender vi straks tilbage.​

Vi har altid en elektriker til rådighed i døgnvagt, hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid.

Kontaktinformation

Telefon: 46 35 20 00

E-mail: info@ibsen-el.dk

Himmelev Bygade 68A, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 13.45

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle hverdage.

IBSEN EL-ANLÆG A/S  –  CVR: 18614243

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.