Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Privat

Professionelt el-tjek af alle tekniske installationer

Har du fået foretaget et el-eftersyn for nyligt? Hvis ikke, er det sandsynligvis på tide.

Lige her hos Ibsen El-anlæg har vi mange års erfaring med at udføre el-tjek i mange forskellige bygninger. Vi kommer primært hos kunder i og omkring Roskilde og Køge, men vi står til rådighed over hele Nordsjælland.

Vedligehold af de el-tekniske installationer i beboelsesejendomme, offentlige institutioner, kontorer og handels- og industrivirksomheder kan løses af vores serviceafdeling. Desuden kan også CTS, BMS, VVS samt ventilation og køling indgå i en koordineret total serviceaftale, administreret af vores virksomhed. Du bør med andre ord aldrig tøve med at kontakte os for hjælp.

Vores erfarne el-installatører kommer i veludstyrede servicevogne, der er indrettet med det seneste teknologiske måleudstyr og værktøj. Alle montører er udstyret med en smartphone, der kan tilgå virksomhedens serviceaftaler.

Lav gerne en fast aftale om el-eftersyn hos os

Vi har for eksempel en total serviceaftale med ARC (Genbrugsstationer i Storkøbenhavn), hvor alle tekniske installationer varetages af os. Samtidig kan vi tilbyde et online kvalitetssikrings- og kontrolsystem, hvor du som kunde følger vores el-eftersyn og arbejde.

Vi tilbyder at gennemgå de tekniske installationer til en konkurrencedygtig pris. Herefter udarbejdes en total tilstandsrapport samt forslag til eventuelle energibesparende ændringer med budgetpris og anslået årlig besparelse.

De efterfølgende el-eftersyn, såvel periodiske som lovpligtige, udføres efter indgået aftale. Opgaven vil i videst mulige omfang blive udført af den eller de samme montører hver gang, så vi sikrer kontinuitet i samarbejdet.

I forbindelse med en serviceaftale kan der indgås aftale om vagtordning for løsning af akutte driftsproblemer.

I forbindelse med en serviceaftale kan der indgås aftale om vagtordning for løsning af akutte driftsproblemer.

Kunne du tænke dig at høre mere om vores el-tjek?

Skal vi foretage el-eftersyn hos dig? Eller har du spørgsmål til vores priser på el-service? Så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag. Vi udfører el-tjek hos alle slags kunder. Vi kan også hjælpe med energioptimering af hus

Du kan kontakte os på telefon 46 35 20 00 eller e-mail info@ibsen-el.dk, så vender vi straks tilbage med flere oplysninger om el-tjek hos dig.

Lad Ibsen El-Anlæg A/S hjælpe dig

Kontakt vores el-installatør for et uforpligtende tilbud

​Skal vores el-installatør sammensætte et godt tilbud til dig? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon eller ​e-mail, så vender vi straks tilbage.​

Vi har altid en elektriker til rådighed i døgnvagt, hvis du har brug for akut hjælp uden for almindelig arbejdstid.

Kontaktinformation

Telefon: 46 35 20 00

E-mail: info@ibsen-el.dk

Himmelev Bygade 68A, 4000 Roskilde

Klik her for rutevejledning

Telefontider

Mandag - torsdag: 07.30 - 16.00

Fredag: 07.30 - 13.45

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle hverdage.

IBSEN EL-ANLÆG A/S  –  CVR: 18614243

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.