Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Termografering af el-tavler og el-anlæg

Ibsen El-anlæg sætter ekstra fokus på el-sikkerheden, ved i samarbejde med autoriseret firma at tilbyde termografering af el-tavler og el-anlæg.

​​

Nogle forsikringsselskaber stiller krav om, at der foretages regelmæssig termografiundersøgelser af el-tavler og el-anlæg, mens det hos andre er muligt at opnå en rabat.

Forebyggende vedligehold bør desuden finde sted med jævne mellemrum, eftersom dette er medvirkende til at sikre produktions- og forsyningssikkerheden, tavleanlæg der er udsat for ekstreme driftsforhold/opstillet i krævende miljø, bør kontrolleres oftere.

​​

De hyppigste fejl der identificeres ved termografisk undersøgelse er defekte komponenter, dårlige forbindelser og overbelastede komponenter, dette er de tre ting der oftest er skyld i nedbrud og brand i el-tavlerne eller el-anlæggene.

​​

Efter termografisk gennemgang af el-tavlerne og el-anlæggene udfærdiges en termografirapport, der dokumenterer og beskriver fejlen samt gør det muligt hurtigt at få et overblik over tavlerne,

for derefter at kunne planlægge den forebyggende vedligeholdelse af eventuelle fejl og skader, mest hensigtsmæssigt i henhold til produktionen.

Udbedringerne kan efterfølgende foretages af vores servicemontører.

Firmainfo

​Ibsen El-Anlæg A/S

Himmelev Bygade 68 A
4000 Roskilde

CVR: 18614243​

Kontakt

Telefon: 46 35 20 00

Fax: 46 35 20 38

E-mail: info@ibsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.