Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Termografering af el-tavler og el-anlæg

Ibsen El-anlæg A/S sætter ekstra fokus på el-sikkerheden, ved i samarbejde med autoriseret firma at tilbyde termografering af el-tavler og el-anlæg.

​​

Nogle forsikringsselskaber stiller krav om, at der foretages jævnlige termografiundersøgelser af el-tavler og el-anlæg, mens det hos andre er muligt at opnå en rabat betinget af regelmæssige undersøgelser.

Forebyggende vedligehold bør desuden finde sted med jævne mellemrum, eftersom dette er medvirkende til at sikre produktions- og forsyningssikkerheden. Tavle-anlæg der er udsat for ekstreme driftsforhold og/eller opstillet i krævende miljø, bør kontrolleres oftere.

​​

De hyppigste fejl der identificeres ved termografisk undersøgelse er defekte komponenter, dårlige forbindelser og overbelastede komponenter. Dette er de tre ting der oftest er skyld i nedbrud og brand i el-tavler eller el-anlæg.

​​

Efter termografisk gennemgang af el-tavlerne og el-anlæggene udfærdiges en termografirapport, der dokumenterer og beskriver fejlen, samt gør det muligt hurtigt at få et overblik over tavlerne. Derefter kan udbedringen af eventuelle fejl og skader planlægges mest hensigtsmæssigt i forhold til produktionen.

Forebyggende vedligeholdelse kan efterfølgende foretages af vores servicemontører.

Firmainfo

​Ibsen El-Anlæg A/S

Himmelev Bygade 68 A
4000 Roskilde

CVR: 18614243​

EAN 5790002590979

Kontakt

Telefon: 46 35 20 00

E-mail: info@ibsen-el.dk

Fakturamail: bogholderi@ibsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.