Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

belysning & HUSINSTALLATIONER

Uanset om du skal have hjælp til belysningen i hjemmet eller have udskiftet stikkontakter og el-installationer i forbindelse med tilbygninger m.m., så kan vi hos Ibsen El-anlæg A/S udføre arbejdet for dig.

Vi har i over 50 år arbejdet med professionelle el-løsninger for private, hvor vi blandt andet har opsat intelligente husinstallationer og generel belysning.

Husinstallationer & belysning ved ombyg eller nybyg

​I forbindelse med ombygninger eller nybygninger kan vi opsætte intelligente husinstallationer, som kan give dig en besparelse på el-regningen. Derudover kan du med dette system styre al belysning, varme og ventilation i huset.

Vi opsætter belysning fra danske Lauritz Knudsen, som både er egnet til nybyggeri og til renovering af boligen. Ved nybyggeri skal der trækkes specielle ledninger, og ved ombygninger kan man benytte et trådløst system IHC Wireless

Vi har også specialuddannede teknikere der kan installere, fejlfinde og programmere Carlo Gavazzi, Smart House.

Brug for hjælp til Belysningen? Kontakt os for ET uforpligteNDE tilbud

Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud, hvis du ønsker at få installeret et intelligent hus system. Vi giver altid en professionel og grundig rådgivning, så du får den løsning, der passer til dine ønsker og behov. Vi kan hjælpe med belysning, nye installationer, omprogrammering og udvidelse af din hus-installation på hele Sjælland. Vi har adresse i Roskilde, vi har derfor hjulpet mange private med belysning i København og omegn.​

Vi står også gerne til rådighed, hvis du ønsker hjælp til energirådgivning, installeret videoovervågning eller netværksinstallationer.  

Firmainfo

​Ibsen El-Anlæg A/S

Himmelev Bygade 68 A
4000 Roskilde

CVR: 18614243​

EAN 5790002590979

Kontakt

Telefon: 46 35 20 00

E-mail: info@ibsen-el.dk

Fakturamail: bogholderi@ibsen-el.dk

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.